Потомъкът на легендарния търновец Димитър Маринов – 36 годишният Юлиян 

...
Потомъкът на легендарния търновец Димитър Маринов – 36 годишният Юлиян 
Коментари Харесай

Синът на Митьо Пищова захвърли наркотиците и живее втори живот

 Потомъкът на именития търновец Димитър Маринов – 36 годишният Юлиян  живее втори живот, който няма обща с предходния на капризно богаташко дете, забъркващо се непрестанно в всякакви престъпни истории. 

Промяната разтопила бащиното сърце на Пищова, който се разплакал от трогване и горделивост, че най-сетне момчето му се е вразумило и влезнало в правия път.  

Юлиян скъсал с опиатите и се посветил на спорта. Младият мъж отворил личен фитнес център, където постоянно стягал мускули и към този момент впечатлявал болярките с съвършено тяло. Отървал се и от компанията на " крими детайли ", които по никакъв начин не се харесвали по-рано на известния му родител. Подбирал усърдно новите си приятелчeта и не общувал с всеки.

Всеки ден говорел с татко си по телефона, което било повече от знамение като се има поради, че в продължение на 25 години двамата съвсем не поддържаха отношение. В началото на юни Пищова направил първата крачка към сдобряването. Той бил безапелационен, че кръвта вода не става и не е хубаво да не поддържат връзка, при изискване че няма други деца. Притеснявал се, че годините му напредват, постоянно влиза в лечебни заведения, върви на контролни прегледи, само че няма кой два портокала да му занесе. 

Повечето другари на Маринов към този момент не били измежду живите. През май умрял и довереният му иконом – Иван Зъма, който през последните лета непрекъснато бил разполагаем на атрактивния си стопанин.

Пищова се тормозил от самотата и за това непрестанно търсел нечия компания, най-вече на девойки под 20 години и тежащи не повече от 45 кг. Жените били  една от аргументите за отчуждението сред татко и наследник. Митьо Пищова е национално прочут като безвъзвратен коцкар, а синът му не желал и да чуе за фусти. Странял от нежния пол и непрестанно се движел в момчешки компании, които правели куп бели из остарялата столица. Още като младеж Юлиян се забъркал в скица за опиати. Стикосвал, не се прибирал по цели нощи. Нито майка му, нито татко му знаели къде хойка. В началото оправдавали държанието му с травиалното " дете на разведени родители ", само че един ден нещата загрубели. 

Малкият Пищов бил смачкан от пердах в центъра на Велико Търново. Нямало кост, която да не му е строшена. Животът му висял на косъм, а от болничното заведение не знаели по какъв начин да успокояват обезпокоените родители. Причината била, че младокът без да пита отклонявал пари от продажбата на неразрешени субстанции. Случката възмутила Пищова, който е прочут като върл трезвеник. Той постоянно се е гордял с обстоятелството, че през целия си живот една цигара не е изпушил, нито пък е пил уиски или ракия. С чаши и пури театралничил що се касае за фотография. Притеснявал се, че " незаконните " истории на сина му ще опетнят името на семейството Маринови, чиито членове по думите му били фамозни из целия регион с усърдие и добрина. Братът на Маринов бил измежду най-известните търговци на коли в страната, почитан предприемач. 

" Ще забраня на сина ми да носи моята фамилия. Не желая да имам такова дете. Занимава се с неща, от които аз тичам. Срам ме е, че се забърка в схеми за дрога. Бях му подарил прекрасен, безценен часовник, струваше няколко хилядарки. И хоп, изпари се, загуби се... Продаде ли го, заложи ли го – не зная. Срам ме е, че поддържа връзка единствено с момчета. Аз наследник гей не ща да имам. Искам да е като мен. Женкар да е, да буха крепко с бухалката " зайчета ". Около татко му единствено хубави дами. И той е хубав. Дет` се вика – одрал ми е кожата, " бухалката " ми е одрал. Да ги пори кат риби, бе... Какви са тези мъже?! Защо са му?! Срамота! Такъв в рода ни не е имало до девето коляно обратно. Аз ще ставам кмет, президент ще ставам – не ми трябват противоположни в фамилията ", ядосвал се Пищова и не спирал да се оплаква от чадото си. Сега е безапелационен, че сина му в никакъв случай не е бил гей, просто поради разязданото държание на баща си се тормозил да поддържа връзка свободно с нежния пол. Юлиан към този момент имал атрактивна хубавица до себе си. 

Малкият Пищов е плод на любовта му с млада спортистка, чието име чешитът в никакъв случай не загатва по спогодба на двамата. Любовта им пламнала при започване на 80-те години на предишния век в остарялата столица. Димитър Маринов тогава не бил прочут, само че пък има метод към дамите. След няколко кафета в Интерхотела съумял да я убеди, че си подхождат и би трябвало да се вземат. Тогава карал " Лада " и возилото впечатлявало дамите, тъй като за кола се чакал ред с години. Влюбеният Митьо спретнал сватбата, а през 1983 година се родил и синът му Юлиян. За страдание бракът не траял дълго, тъй като булката се оказала прекомерно ревностна. Едва го дочаквала да се прибере от работа, с цел да го подхване с неуместни въпроси. Боляринът не издържал на " женската преса " и един ден се изнесъл от жилището, с цел да живее както си знае, написа " Уикенд ". 

Последвал бракоразвод, за които Митьо не обичал да приказва даже пред приятелите си. Казвал, че сърцето му кърви от болежка и че повече в никакъв случай няма да обича. Дълго време бил наскърбен от слабия пол и едвам през 90-те години на минали век кандисал да мине през гражданското за повторно. Новата булка била във екстаз от брачна половинка си в продължени на месеци. След това брачният живот забуксувал. Скандалите станали всекидневие, нервите на Маринов не издържали и той още веднъж събрал багажа си. Няколко лета по-късно подхванал бизнес с хубавици и станал притежател на организация за модели. Жени в леглото не му липсвали и постоянно се хвалил, че е " набухал " над 3500 госпожици. Въпреки това бил безапелационен, че единствената дама, която ще обича до края на живота си е майката на сина му Юлиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР